Podcast

Aloittelijuuden ammattilainen – Haastattelussa filosofinen praktikko Lassi Larjo Filosofian ja psykologian opettajaa ja filosofista praktikkoa haastattelee Jaakko Vilja. Keskustelu äänitetty 12.11.2020.

Sivistysremontti -podcastsarja. Keskustelu sivistyksestä pulpahtelee esille poliitikkojen puheissa, kansalaisjärjestöjen seminaareissa ja Sitran hankkeissa. Perinteitä kunnioitetaan ja päivitystä kaivataan. Miksi puhe sivistyksestä on noussut ajankohtaiseksi aiheeksi, siitä keskustelemme eri teemojen kautta Sivistysremontti-podcastissa. Mitä pitäisi rakentaa ja mitä purkaa, sitä pohtimassa vieraiden kanssa Annamari Huovinen ja Maija Töyry.

Paneelikeskustelu suomalaisesta katsomusopetuksesta. Keskustelemassa professori Arto Kallioniemi, dosentti Eero Salmenkivi, yliopistonlehtori Harriet Zilliacus, projektisuunnittelija Tarna Kannisto ja uskontojournalisti Samuli Suonpää. Keskustelun on koonnut ja puhetta johtaa Tomas Blomqvist. Keskustelu äänitetty 16.4.2019.

Eero Ojanen: Mitä on sivistys ja miten sitä edistetään? Toiminnanjohtaja, filosofi ja tutkija Eero Ojasta haastattelee Jaakko Vilja. Keskustelu äänitetty perjantaina 31.5.2019.

Vieraile Katsauksen Soundcloud-sivulla: https://soundcloud.com/katsaus